Het bedrijf

Paul Janssen geboren in 1962 te Steyl begon in 2000 een eigen bedrijf als tegelzetter/metselaar. Samen met zijn vrouw Mirian, die zich ontfermt over de administratie, begonnen ze aan deze grote uitdaging. Vanaf hun thuis adres en met 20 jaar ervaring in de bouw, van tegelzetter tot metselaar en in de renovatie werd vol goede moed gestart.

In het begin was het afwachten of en hoe ze opdrachten binnen zouden halen. Allereerst met advertenties in weekbladen en vervolgens via mond op mond reclame. De eerste projecten waren kleine verbouwingen en tegelvloeren. Maar al snel werden het grote aanbouwen, overkappingen en luxe badkamers. Na twee jaar kwam het moment dat er personeel aangenomen moest worden omdat er zoveel opdrachten en aanvragen binnen kwamen.

Met de jaren is het bedrijf blijven groeien. Inmiddels is het bedrijf uitgebreid tot 6 vaste vakmensen met de nodige metsel, tegel en timmer ervaring. En hebben we een eigen bedrijvenpand in Belfeld op het Blauwwater gebouwd.

De meeste opdrachten komen uit de particuliere wereld waar we garant staan voor een goed stuk vakwerk, of het nu gaat om aanbouwen verbouwen of zelfs nieuwbouw wij maken het graag voor u. Onze medewerkers werken netjes en communiceren met de klant staat bij ons hoog aangeschreven.

Inmiddels hebben we in Steyl, Tegelen, Broekhuizenvorst, Belfeld en Reuver vrije sector woningen gebouwd. In Reuver op de Offenbekerweg zelfs vier naast elkaar, alle vier met een geheel eigen stijl.

Ons streven is de periode van verbouwen zo kort mogelijk te laten verlopen om op die manier de klant zo min mogelijk ongemak te bezorgen. Om dit doel te bereiken werken we met een groep vaste onderaannemers die weer gespecialiseerd zijn in installatiewerk, elektra, dakbedekking, stukadoorswerk en timmerwerk. Met een goede planning en duidelijke afspraken en communicatie naar de klant is iedere verbouwing weer een nieuw succes.

Dus overweegt u te gaan verbouwen, een nieuwe badkamer te laten maken of een compleet nieuw huis te bouwen aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op dan maken we direct een afspraak en komt Paul persoonlijk de mogelijkheden met u bespreken.